• Arhiv Vojvodine
  • Arhiv Vojvodine

Нови вид сарадње Адвокатске коморе Војводине и Архива Војводине

on .

НОВИ ВИД САРАДЊЕ АДВОКАТСКЕ КОМОРЕ ВОЈВОДИНЕ И АРХИВА ВОЈВОДИНЕДана 9. маја 2019. године, Архив Војводине је посетила гђа Тања Арсић, адвокат, члан Управног одбора Адвокатске коморе Србије из Адвокатске коморе Војводине са својом сарадницом, адвокатом приправником гђицом Јованом Савичић.

Посета је уследила након успостављања успешне сарадње Архива Војводине и Адвокатске коморе Војводине, при чему је гђа Тања Арсић овом приликом изразила жељу за конзервацијом и рестаурацијом значајног документа до којег је дошла непосредним путем, а у питању је Диплома, прве жене адвоката гђе Катарине Ленголд рођ. Маринковић из 1932. године.

Др Небојша Кузмановић, директор Архива Војводине је у разговору са гђом Арсић препознао значај овог документа, подржао овакав вид сарадње и заштите архивске грађе и омогућио посету просторијама Лабораторије за конзервацију и рестаурацију Архива Војводине где ће се обавити заштита и дигитализација овог вредног документа који ће красити просторије Адвокатске коморе Војводине на обострано задовољство.

0
0
0
s2sdefault

Контакт подаци

Адреса: Жарка Васиљевића 2A,
21101 Нови Сад
Тел.: +381 21 4891 800
Факс: +381 21 522 332
E-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Захтеви странака:
E-mail:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.